Japon derdim tabi ama bütçeniz yetmiyor.
50-60 k bütçeye zorlayıp 2. el sym fiddle 3 alın.
Diğer önerilerin hiçbirini maalesef onaylamayacağız .
Şuan 20. motoruma biniyorum , senin aklına gelenlerin hepsi denendi , arkadaşlarım da denedi , sürekli uğraşıyorlar , sıfır alınan motor bile her ay servise gidiyor çinlilerde , servis suratınıza bakmıyor zaten , bu bütçeye scooter olarak en güzel motor fiddle 3 , daha önce 2 kere sahibi oldum , önümüzdeki ay 3. fiddle'mi alacağım , motor sistemi de basit olduğundan her usta bakıyor , kendim bakımlarını yaptığım tek motor , her şeye erişimi çok basit ve alanında en yüksek hıza sahip scooter.
Selam, 250cc altında bir motorla otobana çıkmanızı tavsiye etmem. Hem kendinizi hem de diğer araçları riske sokarsınız. Günde git gel 120 km kısa bir mesafe değil. Yamaha xcity tavsiye edebilirim, eski modellerini bütçenize uygun bir şekilde bulabilirsiniz. Sıfır çin malı almaktansa 100 bin km honda ya da yamaha almak daha mantıklıdır. (20 yıldır motosiklet kullanıyorum.)
ustadlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
önerilerinize baktım. bunlar haricinde bir seçeneğim var mı diye araştırma yapıyorum.
aşağıdaki markaların sıralamasını yapabilir misiniz alınabilirlik seviyesine göre ?
bajaj
çelik motor
ducati
falcon
kanuni
kral motor
kuba
mondial
ramzey
suzuki
volta
bi tıkta böyle şirin göze hitap eden birşey arıyorum. ondan ötürü diğer seçeneklere bakıyorum.
birde mesela şöyle ilanlara denk geliyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21187859/detay
fabrika çıkışlı 125 cc ama ruhsatta 50 cc diyor ?
bu nasıl olur ?