teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. arılarla yıl boyu her gün ilgilenmek gerekiyor mu ? burda arıcılık yapan bazı kişilere soruyorum haftada 2 gün yeterli oluyor vs. diyorlar kafam karıştı açıkçası. tabii onların 30-40 kovan anca arısı var.
Şimdi arkadaşım bizimkiler bağ evinde bizim Av köpekleride ayni yerde olduğu için her gün muhakkak gidiliyor.Ama her gün birşeyler yapiyorlar mı okadar fikir sahibi degilim ama ilaci ot kesmesi vs rüzgari firtinasi dolusu yağmuru hirsizliği mecbur her gün gidiyor.Arı işi Emekli işi biraz az kovanin varsa yoksa büyütücem dese zaten bir site ve instg satışlarına başlarim bizim herşeyimiz tarim il den onayli çünkü hatta arada hibe ari da verdiler kosgeb projesinden. Bizim ürettiklerimiz zaten daha iç piyasada bitiyor hersene alanlar hemen hemen yine aliyor süzüm bittikten sonra pek kalmiyor zaten . O uğrasmasini seviyor ben azetmiyorum

bazı kovanlarin arilari ters oluyor eve gecerken durup dururken sokuveriyorlar

) Birde bu işin sahtakerlari onlar durmadan süzüm yapip kişinda ariya şeker besler ne o baldan hayır gelir nede arıdan açıkçası. Yaptiği emeğin karşiligi alabiliyormu bakiyorum 200 tl 1 kavanoz satiyor. Zam yapsa alanlarin çoğu tanıdık ooo yapiyorlar

)