Neler neler yapmışlar insanlara. İnanılır gibi değil.
Hocam herkesin elinde sözleşme var sözleşme dışında kimseye bir şey yapamazlar. Paramı vermedi diyenler başvurduktan 14 gün sonra çıkmak istiyor zaten 14 gün sonra organizasyon ücretinizi geri vermiyoruz diyorlar şeffaf olarak konuşuyorlar başvururken ben bu şikayet vardakilerin hepsini sordum söyledim açık açık anlattılar bana sözleşme dışı bi şey yapmak mümkün olur mu olmaz
Hayırlı olsun hocam. Aylık ne kadar taksit ödetiyorlar bilginiz var mı?
Ne kadar ödeyebilirseniz o kadar hocam ama ne kadar çok ödeyebiliyorsanız o kadar erken alıyorsunuz
Bu tarz sıkıntılı olan 250 civari firmayı kapattı devlet. Şu an aktif olarak bu hizmeti veren Katılım Ev, Fuzul Ev, EminEvim gibi 3-4 adet firma kaldı hepsi devlet denetimindedir.
Birikmiş toplu parası olmayan ve Faiz'e bulaşmadan ev veya araba almak isteyenler en için en makul sistem.
Aynen hocam ama yakında Fuzulev vsde batarsa şaşırmayın Eminevimdeki arkadaş öyle dedi fuzulev bizden müşteri almak için daha az ücret alıyorum diye parayı çeviremeyecek yakında diyor. Eminevim bddk kayıtlı diğerlerini bilmiyorum ben normalde Sinpaş yatırıma kayıt olacaktım eminevimle yan yanaydı buraua kısmetmiş