Merhaba arkadaşlar başımdan geçen olayları anlatmak istiyorum nasıl süreç işliyor bilmiyorum yön gösterecek birine ihtiyacım var.
2021 yılının 7.ci ayında kiraya bir daire verdim ama ev abimin üstüne tapusu bende değil kontratı ben yaptım ödemeyi de bana yapıyor. Benim evlilik durumu söz konusu olabilir beyaz eşya ve k.e.a aldım şuan aynı apartmanda ki abimin evinde bu eşyalar ama evime geçip mobilya da diğer eksikliklerimi de tamamlamak istiyorum. Kiracı çıkmıyor ben kira ücretinde değilim yanlış anlaşılmasın çıkınca hemen emlakçıya koşmayacağım sohbet muhabbet ettiğimiz biriydi uz.çavuş kiracı ama çık deyince çıkmam diyor bende işi hukukunu öğrenmek istiyorum ihtiyacım olan daireye geçemiyorum garip bir şekilde aileme dedim ben aile apartmanında oturmak istemiyorum satıp tokiden ev alayım ona da yanaşmadılar sattırmıyorlar da kira sözleşmesi de 2 ay geçti ihtar çeksem de işe yarar mı bilmiyorum daha doğrusu nasıl çekildiğini de bilmiyorum avukata sordum 30-40 bin tl istedi davaya bakmak için.