OrcunKAZAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selam

En basit haliyle bi wp site kurmak istiyorum. wp olmadan sade bi scriptde olabilir ama script'i nası yapıcağımı bilmiyorum
Sadece arka plana bi resim koyucam ve tıklandığı zaman yeni sekmede açılacak olan 2 kutucuk koyucam EVET HAYIR diye
menü yok başka hiçbişey yok

Bu şekilde basit hızlıca bi site yapmanın en kolay yolu nedir ? elinde kod olan varsa paylaşabilirmi veya en sade free dediğimi yapabileceğim tema önerisi olan .
Arka plan siyah bi resim , kutucukların dış çizgisi ve yazısı kırmızı olsun istiyorum
Selamlar @OrcunKAZAN;
Önyüzü basit olarak gördügünüz için haklı olarak işide basit olarak düşünüyorsunuz. Ancak bir web sayfası yapmak aslında göründüğünden çok daha zordur. Ekrana iki kutu yerleştirebilmek için PHP, WordPress, HTML, CSS ve JavaScript gibi yaklaşık 5 farklı alanda bilgi ve tecrübe sahibi olmanız gerekir.

Bunun ötesinde sorunuza gelirsek, arkadaşlarında söylediği yöntemler yanında, sıfır bir wordpress kurulumu yapın. Tema olarak block teması gelecektir. Editör üzerinden ana sayfada istemediğiniz blokları kaldırıp boş bir sayfa elde edebilir ve bunun üzerine yine editörden bloklar ekleyerek istediğiniz tasarımı yapabilirsiniz.