Tamam hocam siz aynı kafayla devam edin. Bir websitesinden alışveriş yaparsınız. Daha sonra sıkıntılı bir işletme olduğunu görünce iptalini istersiniz. Size %75 kendi para birimimizde iade ederiz. TL'yi unut derler. Sende aaa haklılar tamam diye takılırsın.

nordmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@DeHost; a katılıyorum her elektronik satış yapan web sitesi'nin kendine uygun bir sözleşmesi olur ve noter den tastık ettirmesi yeterlidir isterse web sitesinde iade olamdığını da belirtebilir ler bu tamamen firma insiyatifine kalan bir durum her ne kadar alıcı olsak bile sonuçta sen o siteye ücret öderken %2 sanal pos fitması %20 vergi ücreti de var bunlar göz önünde bulundurmanız lazım sen o hizmeti 3 gün kullanıyor sun ve memnun kalmayabilir sın ama kuruşu kuruşuna da istiyemezsin o sunucular elektrik bakım internet masrafları da var sen boş yere ozmn o cihazı çalıştıtıyor sun sonuçta gelecek olan elektirk faturasında demeyecek ki senin müşterinin memnun kalmamış aaaa ücretini geri verelim sunucu kiralamak domain satın almaya benzer bilmem anlatabildim mi ozmn domain satın alırken neden böyle bir cümle kuramıyor sunuz çok merak ediyorum ve son olarak sitedeki yapılan sözleşmeler herzaman geçerlidir siz o siteyi kullandıkça o kuralları kabul etmiş varsayılırsınız kimse zorla size gel bizden hizmet al demiyor sözleşme alenen ortada ve herşey çok net ortada