Site kredisi olarak değil. Hizmet iptalini istiyorum. Şuanda hizmetinizi kullanmıyorum. Askıya almak,silmek veya başka birşey yapmak tamamen sizin kararınız. Ben şuanda sizden hizmet almak istemiyorum. "Keyubu para" gibi bir para birimiyle iade almak istemiyorum. "Türk lirası" olarak iade almak istiyorum. Kabul etmiyorsanız yazın. Tüketici hakem heyetine bir tıkta şikayette bulunayım.

Keyubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2022 yılından bu yana firmamızdan 2 adet hosting ve 5 adet VDS hizmeti kiraladığınızı görüntülemekteyiz. Bu süreçte firmamızın çalışma şekli, otomasyonun mevcut yapısı, hizmet sözleşmesinin koşulları, network alt yapısının ilerleyişi, destek personellerinin ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamaması ve benzeri diğer hususlarda fikir sahibi olmanız için gayet yeterli bir süredir. 2022 yılından bu yana deneyimlemiş olduğunuz 7 farklı hizmette de aynı sözleşme şartlarının geçerli olduğunu ve ilgili sözleşme içeriğini kabul ederek yaklaşık bir yıldır düzenli olarak hizmet aldığınızı belirtmek isteriz.

Plesk ve cPanel yazılımları işletim sistemi başlığı altında sunulan otomasyonla otomatik kurulum sağlanması bir özelliktir, ürün bilgilendirme ve sipariş ekranında ücretsiz lisans sağladığımız yazmamakta, yalnızca yazılımın işletim sistemi kategorisi altında ücretsiz kurulduğu belirtilmektedir.
Sipariş formunda bulunan işletim sistemi seçim ekranının alt kısmında ise Plesk veya cPanel lisansı satın almak isteyip istemediğiniz, istiyor iseniz ücretinin hangi tutarda olacağı belirtilmiştir. Bu kısım sizlere yalnızca işletim sistemi ve yazılım kurulduğu ancak ücretsiz lisans kurulmadığını net bir şekilde ortaya koymaktadır.

SS1:

SS2:

İade politikamızın nasıl işlediğine dair sözleşme içeriğimizi şikayet içeriğinizde belirttiğiniz için tekrardan yazma ihtiyacı duymadık. Hizmetinizden memnun değilseniz site kredi bakiyesi olarak iade isteyebilirsiniz, iade şartlarında belirtilen %75 site kredi iadesi imkanını müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla size özel kesinti olmaksızın %100 site kredisi olarak sunabiliriz.
Sözleşme içeriğimiz sizin yorumunuzda kanuna aykırı olduğunu düşünüyorsanız hakkınızı yasal yollar ile arayabilirsiniz. Hakkınızı yasal süreçler ile aramanız hizmetlerinizin askıya alınmasına sebep olmayacaktır.

Saygılarımızla.