kardeş. ben adanada yaşıyorum. adanalıyım. çocukluğumun her günü 9 yaşına kadar her günü ama her günü kavgayla geçti. 90 ların son mahalle çocuklarıydık. sonra deprem oldu taşındık. büyüdüm. büyüdükten sonra sıkıntılarda büyüdü. karateye yazılmıştım. 5 yıl yaptım aldım siyah kuşağı. karateye başladıktan sonra sadece 2 defa kavga ettim.
o da yapacak başka bir şeyim kalmamıştı. birisi 3 e tek diğeri 2 ye tek.
2 kavgada da dayak yemedim. ama ağız tadıyla karşı tarafa zararda veremedim.
anladığım kadarıyla yaşın genç ve bekarsın.
evlendiğin zaman eşini ve çocuklarını koruyabilecek düzeyde olman gerekiyor. burası türkiye. mülteci kampı bir ülke. kendini savunabilmelisin. bu yüzden hiç vakit kaybetme muai thai kursuna yazıl. ve sakın dersleri aksatma en az 3 yıl git. burada arkadaşların yazdığı gibi bende senin gibiyim, yok belaya bulaşmamak için arkamı dönerim lafları boş. eşiyle yolda yürürken laf atan serserilerin ağzını burnunu kırmayan adama erkekmi derim ben. bu gibi durumlarda kaçacak yerin yok. birşey demeyip gitsen eşinin gözünde değerin düşecek. sana olan güveni yıkılacak. onun gözünde sen hem sevdiği adamsın hem koruma duvarısın. o duvarı yıkmak istemiyorsan git yazıl kursa.