NeMerak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, R10'a ne zaman giriş yaparsam karşıma mutlaka bir e-book çıkıyor. Herkes gerçekten bir konuda uzman mı yoksa sözde uzman mı anlamış değilim. İşinde çok başarılı olan kişiler var, evet bunu asla inkar etmiyorum.

Bugün bir konu gördüm zahmetsiz 3000-4000 dolar kazan bu e book ile falan işte ve 3000-4000 dolara pasif gelir olarak görüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Belki de dolar kurunu 1 tl sanıyordur, her şey olabilir.

Benim kendi görüşüm şu yönde, bedava peynir sadece fare kapanında olur. Belki de yanılıyorum, insanım. Sizlerin düşüncesi hangi yönde?
Forumda bulunan e-book ların büyük çoğunluğu İngilizce yayın yapan bir siteden alınmış ve çevirilmiş 2-3 içeriğin birleşiminden oluşuyor. Ebook satan arkadaşlar daha eğitimini sattıkları konuya vakıf değiller.

Yaklaşık 1 yıl önce başıma çok komik bir şey gelmişti. Ben forumda bir arkadaştan açık arttırma ile ebook aldım, sonra başka bir arkadaşın sınırlı sayıda ebook u ücretsiz dağıttığı konuya denk geldim ve mesaj attım. Ücretsiz dağıtılan ebooku açınca gülmekten kırıldım çünkü 1 gün önce açık arttırma ile aldığım pdfnin aynısıydı. İki arkadaşta birbirlerini tanımıyor olmalarına rağmen aynı siteden aynı içeriği kopyalayıp dağıtıyorlardı