gorilofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
illa işe yarayan vardır fakat ben burada bir e book aldım o günden sonra e book konularına tıklamıyorum ki işe yarayan var aldıklarım ya da kazandıklarımın içinde
TrakyAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstisnalar vardir ama 1 kere tiklamiyorum dahi
EmAr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumdan belki 4-5 tane e book almışımdır. Hiçbir faydasını görmedim. Bir konu ile ilgili 4-5 siteden topladıkları bilgiyi bir araya getirip 3 sayfalık pdf yapıp satıyorlar.
Mutlaka aralarında iyiler vardır. Birçok e-book kanıtsız işe yaramaz bilgilerden oluşuyor. En son bir e-book aldığımda ChatGPT ile yazıldığını teyit etmiştim Çünkü aynı metinleri bana GPT'de veriyordu.

drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce aldığım e booklara bakarak söyleyebilirim ki genel, içerikleri boş, yapay zekaya özensiz şekilde yazdırılmış birkaç sayfalık yazılar. Yani bu sitenin böyle kanserleri var. 1 tl den xx.xxx tl kazandırmış konu satılık falan. Hiç inandırıcı değil aksine olan merakı da öldürüyor.
Dediğim gibi GPT furyasında herkes e-book yazarı oldu Umarım yakın zamanda da R10 yönetimi e-book konusuna bir el atabilir diyeceğim de ne yazık ki onlarda hangi birini incelesinler.