Bizde taşımak zorunda kaldık. Forumda memnun olanlarda var ama bizim öyle olmadı.
Olaylar bütünü olarak söyleyebilirim; sorunlar karşısında sunucu değiştirme teklifinden başka sorumluluk almadıkları için sitelerin hepsini farklı firmaya taşıdık. Ücret iade etmemek içinde, "sözleşmemizde 15 gün yazıyor" diye neredeyse ağladılar. Zaman kaybetmektense bıraktık öyle boşta duruyor hizmet, parasında değiliz. Zaten ödenenin çok daha fazlasını kaybettik siteleri oradan oraya taşırken. Birde müşterilere laf anlat neden bu sorunlar ve değişiklikler oluyor diye. Sonuç olarak bizde değiştirdik firmayı.
Hocam öncelikle geçmiş olsun.
Bana da 2 kez sunucu değişikliği yapalım dediler. 2 defa güvendim, işlem sonunda bilgi vercez dediler, vermediler, sanırım yapmadılar. Sorun devam etti.
3. kerde de darladım resmen

oldu mu, naptınız, durum ne falan diye

Sonra oldu. Ama yukarıda söylendiği gibi down oluyor sık sık ama en azından açılmama derdi bitti.
Evet 15 Gün ağlaması bana da yaptı değerli(!) bir yetkili ve iade olmayacağını söyleyerek destek biletini hadsizce kapattı. Halbuki 2 sene önce aynı kişi daha "aman efendim"lerle konuşuyordu. Demek ki bazılarına makam mevkii cidden yaramıyor. "Ne oldum" moduna giriyorlar hemen.
İşini cidden hakkıyla yapan 1-2 kişi var destek ekibinde. Onlara denk gelirseniz işiniz halloluyor. Diğer arkadaşlar, ötelemekten ve o anı kurtarmaktan başka bir işe yaramıyorlar maalesef.
Kısacası şimdilik erteledim, gözlem yapcam bu süreçte. bakalım yenileme tarihleri yaklaşınca neler olacak