gitmezdim hocam,kovuldugum yere gitmezdim ama gitmek isterdim.ugruna her seyi yaptigim biri yuzunden herkesle aram bozulmustu yine bozulacagini bilsem de gitmek isterdim,en sevdigi glossu alıp vermeye çalışırdım yine ama almazdi her gece rüyamda görmeme ragmen uzun süredir gercek hayatta görmüyorum, görmek icin ölürüm ama gitmem.kadere inanirdim ve hâlâ inanıyorum bu saatten sonra o bana bi adım atmazsa ben ona bi daha dönmem,ne yasadigimi bilmez ve ben hep kendimi ona anlatmaya çalışırdım.gecmiste cok guzel gelirdi simdi canımı acıtır sadece...o diger cocuga 2.sansi vermis dün ogrendim bana belki de cok onemsedigim ona muhtac oldugum icin bi sans vermedi ya da her hafta pahalı bi hediye alıp vermeye calistigim icin vermedi ama ben buyum ve değişmem,gecmiste o kadar saçma hatalar yapmisimki su an adı arabanin plakasi ama anilari her zaman güzel hatirlamak gerekir.gecmise gitme sansim olursa kendime söz veriyorum ki yaşımdan büyük davranmayacagim ve kimseye muhtac olduğumu hissettirmeyecegim...iyi olmayan gecelerde sizlere de basarilar r10 üyeleri