Merhabalar biraz içimi dökmek istiyorum çok samimi bir arkadaşım var. Biriyle ilişki kurmam için bir insanın dini ırkı benım için önemsizdir. Bunu neden diyorum ? Bu arkadaşımın annesi babası devlet kurumunda çalışıyor yıllardır (annesi torpil ile girdi) , kendisi üniversite okuyor , erasmus yaptı vs vs ve devleti sevmiyor (ırk vermeyeceğim ama türk değil) burada önemli nokta hükümet değil bakın yenıden söylüyorum parti olayı değil , çocuk direkt devleti (Türkiye'yi) sevmiyorum diyor kendisinde " seni okutan bu devlet, annene babana iş veren bu devlet, seni yurt dışına gönderen bu devlet, burs veren bu devlet, abini doktor yapan bu devlet yurt ımkanı veren bu devlet nasıl oluyorda sevmiyorsun" diyorum vergi veriyoruz o kadar tabı yapacak dıyor şimdi ben bu cocuğu öl*ürsem devlet alıp beni hapse atacak öyle mi .d gerçekten bu devletin bu insanlara değil iş hakkı yaşama hakkı bile vermemesi gerekiyor ki biliyorum bu cocukta uni bıtınce torpil ile bir yerlere girecek...
Diğer insanların hayatını karartan birsürü reziliği olan bir arkadaşınız sırf size iyi davranıyor diye o iyi biri olur mu ve onu sever misiniz? Güzel.