Site adresi: PM ile numaranızı bırakın WhatsApp'tan dönüş yaparım.
Sitenin aylık getirisi: 1Mayıs-30Ağustos : 5300TL Adsense (Ortalama tıklama başı kazanç 0.63TL) - 6250TL Affiliate
Sitenin açılış tarihi: 2014
DA / PA Değerleri: 23-35
Kategori / sitenin içeriği: Tesettür Giyim - Affiliate (E-ticarete dönüştürmeye uygundur)
Günlük hit sayısı: 1K
Ziyaretçi kaynağı: %90 google - %10 direkt
Domainin yaşı: 9
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik
Hosting dahil mi?: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet, özel yazılım Codeigniter
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
1. Adsense sadece stokta olmayan ürün sayfalarında var. Tüm sayfalara koymadım dileyen koyabilir ve geliri arttırabilir.
2. Affiliate firma değişikliği olduğundan bir süre saymadı.
3. Mevcutta 2 sitenin ürünleri var arttırmak tamamen size bağlı.
4. Pandemi sonrası neredeyse hiç ilgilenilmedi her gün ürün ekleme yapmak gerekiyor, ürünler otomatik geliyor ancak ben bazen haftada bir bazen ayda bir bakabiliyorum. En son 27 temmuzda ürün eklenmiş. Pandemi öncesi senelik kazancı 200K civarıydı. Hiti ise 2K altına düşmüyordu. Üç aylar-yaz aylarında 3K civarı oluyordu.
5. Siteye ait bir bot var ve ürün ekleme ürün güncelleme yapıyor günlük olarak ürün tükendiyse listelemeden kaldırıp detay sayfasına adsense ekleniyor. Yani amaç stoktaki ürünlerden affiliate geliri, stoğu tükenenlerden de adsense ile gelir elde etmeye devam etmek. Adsense sadece stoğu tükenen ürün sayfasında görünüyor. Diğer (kategori/ana sayfa/aktif ürün vs) hiçbir sayfada adsense yok.
6. Şu an mevcutta sadece gelirortakları ile çalışıyorum uğraşmadığım için yeni network/firma aramadım.
7. Site tarafımca Codeigniter ile yazılmıştır ve memcache, typesense sayesinde çok hızlıdır. Normal hosting'de barınmaz küçük bir VPS şart. Botu dilerseniz ayrı dilerseniz aynı sunucuda barındırabilirsiniz.
8. Siteyi E-ticarete dönüştürmek isterseniz destek veririm. Woocommerce, Opencart'a çevirebilir veya XML export edebilirim.
9. Adsense dahil değildir. Onay alması kolay bir site.
10. Elimde aynı mantıkta, kategoride ve özelliklerde bir site daha var dileyen ikisini de alabilir.
11. Alacak kişi aynı şekilde devam etmek isterse ve geliştirme isterse ücreti dahilinde destek verebilirim.
Site için istediğim fiyat 155.000TL. Satma sebebim ise vergi borcum.
Özellikle e-ticarete girmek isteyenler için ideal bir site. Temiz ve güzel bir alan adı, ceza-spam vs yememiş bir site hedefe yönelik hazır hit.
Sitenin SEO'su ile uğraşacak babayiğit bu siteyi çok kolay hitlendirir ben anlamadığım, pandemi öncesi geliri bana yettiği ve pandemi sonrası da farklı bir proje ile ilgilendiğim için böyle kaldı.
Herkesin zamanı değerli, o yüzden merak için birbirimizin zamanını almayalım. Alıcı olan zaten bir şekilde kendini belli eder.