Firma bize ait değil ancak Extended lisans bize ait oluyor.
Yani ben extended lisans sahibiysem lisans sürem boyunca herhangi bir sorun yaşamam yanlış mıyım?
E ben bu lisansımı 1 yıllık satıyorsam 1 yıl sorun olmaması gerekiyor.
Ancak konuya gelen yorumlardan da anlaşıldığı üzere kimse extended lisans sahibi değil.
Herkes bir üzerindekinden alıyor hesapları

Bu söyleminize katılmıyorum, çünkü zaten adamlar satış yapılsın diye extended lisans satışı yapıyor.
Satanlar haklı sanırım hocam

Alanlar da bilerek alıyor, yani alan memnun (çünkü bi şey olacağını bilerek alıyor), satan memnun (çünkü 1 ay garanti verip üstünden sorumluluğu atıyor.)
Forumda ki ticaret olayını çözmeye başladım artık, burada etik olmayan bir sürü olay dönüyor ama herkes kılıfına uydurarak devam ediyor.
Yoksa Ömür boyu diye eşşek kadar yazıp, sonra garanti 1 ay diyip, birisi bişey diyince de git ana siteden şu kadar para verip alda göreyim demek kadar beni sinir eden başka bişey olamaz.
Madem orada o lisans çok pahalı, sen nasıl satıyorsun kardeşim, nasıl yani bunu açıkla konunda da göreyim. İmkansız olan bişeyi sen nasıl o fiyata satabiliyorsun ki?
Bence hesaplar çalıntı kredi kartıyla alınıyor, başka açıklaması varsa açıklamasını yapabilirsiniz. Bu arada ben wordpress temaları kastetmiyorum

Onları satmak zaten forumda yasakmış, geçen öğrendim.