Selamlar arkadaşlar

Haziran ayı başında İngilizce atasözleri ve alıntılar üzerine Shorts ağırlıklı bir youtube kanalı açtım. 7000'e (evet yedi bin) yakın shorts hazırladım, bunların yaklaşık 500 tanesi yayında, Yaklaşık 2000 tanesi 2024 yılının haziran ayına kadar planlandı, yaklaşık 400 tanesi taslakta planlanmayı bekliyor ve yaklaşık 3700 tanesi de yüklenmeyi bekliyor. Her gün 100'er tane yüklemeye ve planlamaya devam ediyorum. Her gün atılan shorts sayısı 7. Bu shortslar ABD saatine göre 10:30 - 12:30 - 18:30 - 20:30 - 21:30 - 22:00 - 23:00 saatlerinde yayınlanacak şekilde ayarlandı. Shortslarda kullandığım müzikler telif yemesin diye Artlist'ten 15 aylık üyelik satın alındı yani içerikler oldukça temiz herhangi bir telif vs.. kanalda bulunmuyor. Kanal açıklaması, ayarları vs... hepsi İngilizce yapıldı.

Yukarıda yazdıklarım kanal hakkında bilgi vermek içindi. Şimdi asıl soruya geliyorum. Kanalı kurduğum günden beri abone ve izlenmeler çok çok düşük. Böyle olacağını zaten biliyordum o ayrı konu. Ancak istikrarlı olmak gerektiğini düşünerek çalışmayı sürdürmeye devam ediyorum. Shortslar hemen hemen hiç izlenmiyor. Açıklamaları, başlıkları, anahtar kelimeleri vs.. hepsi düzgün. İzlenme ve aboneye katkı sağlaması için artlistte lisansım olduğu için ayrıca uzun motivasyon (Kanal mottosu motivate yourself, inspire others olduk için) müzikleri de ekledim. Atasözleri ve alıntıların seslendirmeli uzun videolarını da yükledim ancak hala durum değişmiş değil.

Açıkçası bu kadar düşük seviyede kalmasını beklemiyordum. Baya emek verilip üretilen içerikler. Backgroundları düzgün, müzikleri telifsiz ve oldukça iyi.

Uzman arkadaşların kanalı inceleyip yorumlamasına ihtiyacım var. Kanalın büyümesi için çeşitli yönlendirme, öneri ve işbirliklerine açığım.

Kanal Linki:
https://www.youtube.com/@ProverbsQuotes

Şimdiden, yardım ve öneriler için teşekkürler.

İyi forumlar