phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim. Direkt organik ve %4+ TO Türkçe için harikadır. Ben bu durumu şüpheli buluyorum. Çünkü burada 2 tür seçenek oluyor. 1.'si yüksek hit düşük TO, ikincisi düşük hit yüksek TO. İkincisi genellikle nichelerde, sektörellerde gerçekleşiyor. Birincisi ise oyunlar, sınavlar vb.'de. Mutlaka yerleşimi süperdir ondan öyledir diye düşünecekler olacaktır. O hite %4 bence çok şüpheli. Üstelik TBM 1 TL'ye yakın. Yani bir oyun sitesi de olmamalı. Hile varsa ve hit organikse %1 TO'yu geçirmemek akıllıca olabilir. Eskiden bunu bir resim arkasına Adsense framesi saklayarak yapardık. Ama günümüzde bu tür hileler çok riskli olabilir. O hitlere ulaşıp Adsense kullanmış herkes gösterim sayısını, %4 TO ve 0.94 TBM'yi şüpheli bulacaktır. Ya da benim bilgilerim öyle eskidi ki her şey tamamen değişmiş.

Sonradan ekleme: Bu durumun bir istisnası var. O da Taboo gibi sitelerden Adsense arbitrajı. Böyle bir durum varsa o konudaki uzmanlar daha sağlıklı cevap verir.
Merhabalar;

Site haber sitesi bulup , sadece kelimelerden ve kullanıcıların direk girmesinden hit almaktadır.Sadece belirli saatlerde bildirim atılarak kullanıcı dikkati çekilmiştir.