gerçekten doğal bir backlink alacak içeriğiniz varsa, sıradan bir blogger bu etiketlerin manasını bilmez ki. url 'i kopyalayıp yapıştırır. wordpress sitelerde yeni sekmede açınca otomatik "noreferrer noopener " bu etiketi alıyor. bence sponsored etiketi google tuzağı. böylelikle satın aldığınız linkleri tespit edebilirim diyor. bize bunun faydalı olabileceğini söylüyor (yersen)

-
not: diğer konularınızdan bu eski konunuza geldim ve yorum yapmak istedim. hortlatma için üzgünüm
hocam selamlar, hic sorun yok iyi ki hortlattiniz daha cok katilim ve bilgi döner
google'un sponsor linklerle bir sorunu yok. adwordsun kendisi sponsorluga dayalı zaten. bir de şöyle düşünün. diyelim google sizin dediginiz gibi düşünüyor, sponsor link tuzak diyelim (ben oyle düşünmüyoru), siz 10 linkten 1ini sponsor link olarak alirsaniz, o zaman google amcanin haaa digerleri demek ki organik demesi lazim

yani dediginiz gibi tuzak olsa dahi her türlü faydalı yani.
o nedenle tam olarak basta dediginiz sebepten dolayi, zaten doğal linklerin cogu dofollow, nofollow, ugc vs. banner reklam gibi trafik getirecek calismalarda sponsor etiketi kullanmak gayet yerinde olur. diger calismalarin da dogal oldugu sinyallini guclendirir. bunu test ettik ve faydalarini gördük.
bilginize