Çok geçmiş olsun..
Bazı reels videolarında görüyorum bazı klinikler cihaz ile mantarı törpülüyor veya parmağı komple kesiyordu vs. bende oralara gitmeyi planlıyordum ama bir umut yeniden temiz çıkacağını düşünüyorum.

Alıntı
Ayak tırnağı çekildikten sonra 4-5 gün içinde iyileşmeye başlar. Ağrı azalır. Ayak tırnağı çekildikten sonra pansuman tedavisi aksatılmadan yapılmalıdır. Tırnağın tamamen çıkması ise 4 ay gibi bir süreyi bulur.
Ciltte olan mantar sorununa gelince ne yazık ki oda var Bi kez ortaya çıktığında bir daha gitmek bilmiyor!
Daha çok nemli veya bazı gıdalar sonucu alevlenmelerini sağlıyoruz..
Aslında sağlıklı beslenip bide verilen kremleri harfiyen düzenli kullanabilsek en azından büyümesini engelleyeceğiz.

seasilex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ayak parmaklarımın 4 tanesinde tırnak mantarı var Aşağı doğru eğimli ve aşırı kalın şekilde çıkıyor. Tırnak altlarında bir ton kalıntı mevcut. En büyük tırnak makası dahi kesmiyor. Resim eklemek isterdim ama mideniz kalkmasın diye ekleme gereği duymuyorum.

Ayrıca normal mantar da mevcut full kaşınıyor Hangi doktora gittiysem (özel de dahil) bir türlü düzelmedi. Ne yapacağım hiç bilmiyorum.