punky3435 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet aslında bu açıdan düşünemedim genelde Wise konusu hep ve benim gibi işi bilmeyen kişilerde var ama detay veren yok genelde. Konuda belirttiğimiz gibi @mendelee hocamızın yardımı ile oldu benimde hiç bir şekilde bilgim yoktu,

sıfır bir gmail hesabi isim soy isim vb. fark etmiyor açtım, sonrasında Wise sitesine giriş yaptık kayıt ol kısmından business olanı seçtik, Wise'ın bizden istediği UK şirket bilgilerini eksiksiz ve tam şekilde girdik ve Wise'da otomatikman şirket bilgilerimiz çıktı numarasına kadar, işletme hakkında gerekli bizden istediği bilgileri girdik işletmeniz ne üzerine ise kısa ve net bilgileri yazdık şirketin kayıtlı hizmet adresini girdik (UK) ve şirket sahibinin bilgilerini girdik ve şirket sahibinin açık adresi ve genel bilgileri (TR) bizden kimlik ön arka istedi çektik yolladık ve son aşama 45 GBP yollamamızı istedi 2 seçenek vardı 1-eft/havale 2- kredi kartı (ben kredi kartı ile hemen geçmesi için ödeme yaptım) ve hemen ulaştı Wise ve mail doğrulaması yaptık ve hesabımız direk açıldı ve onaylandı GBP/EUR hesaplarınızda aktif ettik.

Umarım anlatabilmişimdir detaylı şekilde.

Teşekkürler hocam.. Lazım olan arkadaşlar bu yolu takip edebilir.

Hayırlı geceler..