Annem dışarıdaydı adamı arayıp seni balkonda gördük kiralamaya çalıştığın evin demiş, tadilat için mi birilerini getirdin yoksa kiracımı baktırıyorsun demiş, o da anneme ben kötü biri değilim 2 gün içinde paranızı iade edeceğim adam bıçakladım 8 sene yattım ben demiş gün içinde mafyavari konuşan bir kaç kişi aradı telefonlarım hiç susmadı niye böyle yapıyorsunuz demiş, annemde halime üzülen birileri aramış olabilir demiş, asıl mafyavari konuşan kendisi, şikayetimiz karakolda duruyor orayada yarın birgün ne der bakacağız parayı iade edecek mi göreceğiz,
Bundan hariçte olaylar yaşadık, emlakçıyım diyen biri aradı 2 otobüs değiştirilecek yerdeki binayı adres gösterdi yarı yolda giderken ben kiraya verdim gelmeyin diye aradı, bir adam yine tek başına kadın gelmiş taciz etmiş onu karakoldayım boşa gelmeyin eve bakmaya böyle olay yaşadık dedi, birde utanmadan siz siz olun yanınızda erkek olmadan ev bakmaya gitmeyin dedi, olaylar say say bitmez, başkasının evini kiraya vermeye çalışan, anahtar bende değil dışarıdan bakın diyenler neler neler.
Bu adam ofisi emlakçı gibi kurmuş kartını alıp cebime koydum eve geldim baktım parkeci yazıyor üstelik onunda adı yok kartın üstünde başkasının kartı.
Komşulara sorduk kurtulursanız ucuz kurtulmuş olursunuz demişler, hem ev sahibi almanyadaki kadın komşusunun evine bile karışıyormuş.
Bizimkiler üç beş ufak tefek eşyayıda alıp çiçek vs eve getirdiler bakacağız 2 gün içinde neler olacak.
Belki iyi güzel insanlar zaten kiracısına anlayış gösteriyor geriye de böyle kişiler kalıyor.