Arkadaşlar selam, ufak bir zaman ayırırsanız çok sevinirim sizden yardım almak istiyorum. Bugün saat 8:00 civarlarından 4 arkadaşımla mahallemizden geçiyorduk sohbet ederek yürüyorduk. Bisikletli bir çocuk ön kaldırarak yanımızdan geçti biz de şakasına çok iyiymişsin dedik o da sizden iyiyim dedi yaşı küçüktü maksimum 14 yaşında falan biz de güldük geçtik. Ardından çocuk bir daha yanımızdan geçti ve bu sefer çocuk düştü ön lastiği çıktı, arkadaşlarımdan bir tanesi bunu tanıyormuş ve çocuğun psikolojik sıkıntıları varmış sürekli ekmek bıçağı falan taşıyormuş. Çocuk düşünce lastiği çıkmıştı jant ile ayrılmıştı şaka ile karışık bıçak ile gerdirerek içine sokabilirsin tekrar dedim ama kötü bir niyetim gerçekten yoktu. Ardından birkaç saniye sonra cidden gelebiliriz yardıma ihtiyacın var mı dedik o da "yok" dedi. Biz de tamam diyerek sohbetimize devam ettik, çocuk işini bitirdikten sonra adımı sordu ve adımı söyledim ardından yanımızdan gitti. Yaklaşık 20 dakika sonra ince bu yanları al üsler kalsın kekoları mahalleye girip ıslık çaldılar biz de yanlarına gittik. Biz 4 kişiyiz onlar 9 kişiler, olayı sakin bir şekilde izah ettik onlar da haklı olduğumu anladılar. Ardından o bisikletli çocuk ile taş kağıt makas oynamamızı istediler biz de oynadık ve kaybettim ardından 4 adet yumruk atmaya başladılar. Ben yumrukların hiçbirini hissetmedim güçsüz oldukları aşikardı fakat arkadaşlarımda bunu onayladılar hepsinde bıçak varmış, arkadaşım yumruğu yediğim an koşmamı söylediler ben de tüm gücümle koştum ve yakalayamadılar. Bir süre sonra bir abi sağ olsun beni evime bıraktı. İşin aslını sonradan öğrendim. Arkadaşlarıma hiçbir şey yapmamışlar, ben çocuğa güya düştüğü için dalga geçmişim ve ona "sıfır birden fırlamışsın" demişim. Hatta aralarından birisi bıçak çektiğimi iddia etti. Eve geldim ve birkaç saniye gerçekten kendimi sorguladım, 1.89 ve 85 kilo bir insanım zayıf ve yapısız sayılmam. 14 yaşında çubuk gibi kekolardan iyilik yapmak istediğim için bıçak etkeni yüzünden kaçtım bıçaklanmaktan korktum. İşin üzücü tarafı tam arka mahallemde oturuyorlar, sürekli bir arkamı kollamam gerekecek. Gece gece çok zoruma gitti polise ihbar etsem hiçbir şey olmayacağını ve işlerin daha da kızışacağını biliyorum. Gece gece olayın şoku ile yazmak ve sizden öneri almak istedim hocalarım, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Şu an iyiyim sadece 4-5 adet yumruk yedim fakat çoğunu hissetmedim bile, olayın şoku var üzerimde.