Data silinmesi konusunu yukarıda açıkladık. Görmek istediğinizi görüyor, yazmak istediğinizi yazıyorsunuz. Verilerinizi kurtarmaya çalıştığımızı ancak kurtaramadığımızı belirttik. Bir üstte atığımız mesajda da siz "yedeklerimi alıyorum" demeniz üzerine daha hızlı işlem yeniden yapılabilmesi için eski "yedeği sizde olan" veriyi silip yenisini kurmak için onay beklediğimizi belirttik. 200GB bir veriyi disklerimizde neden tutalım cümlesi yedeği sizde olduğu için neden sunucuda tekrar barındırılsın niyetiyle söylendi, aksi anlaşıldıysa affola.
kesin o niyetle söylemişsinizdir. görünmesi gerekeni görmeleri için burada paylaşıyorum sizin gibi firmaları. yazmak istediğimi değil yazılması gerekeni yazıyorum. daha önce de yazdığım diğer konularda da silip tekrar kurulmasını yazdığınız için VMDK yı istedim. çünkü bu işi de beceremeyeceğiniz aşikardı. siz silmeyi tercih ettiniz. yedeğe bu kadar önem veriyor oluşunuz gözlerimi yaşarttı.
ve ne olduysa siz sunucularınızı taşıdıktan sonra oldu. onun öncesinde zaten aktifti. paylaşılan tüm çözümlerde problemin kapanıp açıldıktan sonra bu tarz hataların olduğu ve çözüm metotlarının olduğu yazıyor. sahi neden taşıma sonrasında çalışan bir VDS çalışmaz ?