iREXUS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Attığınız 2. ss te (16:09) "yedeklemeyi ben zaten yapıyorum da" şeklinde belirttiğiniz halde hala yedeği aldığımı söylemeden silinmişti diyorsunuz. (16:09) da yedeklerinizin alındığını belirtmeniz üzerine (16:16:46) süresinde bozuk olan verileriniz silindi, ki hızlıca tekrar kurup işlem sağlansın diye.


Özür dileyerek belirtiyoruz ki; Kişinin yaptığı yalan ile karalama yapmaktan başka bir şey değil. Whatsapp ss leri ile forumda yazdıklarına bakıldığında kendisi ile çeliştiği bariz şekilde belli oluyor.

Biz memnun olmadığını düşündüğümüz kullanıcıya iadesini konu r10 'a taşınmadan önce geçtik, harici yapabileceğimiz bir şey yoktur. Bir sonra ki sunucu siparişlerinde kendisine yedekleme hizmeti satın almasını öneririz.
hala ısrarla sormadan datanın silinmesine bir açıklama vermeyip, üste çıkmaya çalışan bir firmasınız. "Çalışmayan 200gb bir veriyi disklerimizde neden disklerimizde tutalım ki sinan bey." gibi bir söylemle verdiğim paranın karşılığında aldığım hizmeti keyfi şekilde sildiğinizi belirtir nitelikte.

siz bana öneride bulunmadan önce hangi çözüm yöntemlerini kullandığınızı ve datayı sormadan neden sildiğinizi söyleyin. işi bilmiyorsanız yapmayın ve zaten zor ticaret yaptığımız şu dönemde işimize çomak sokmayın.