Arkadaşlar bundan 2 ay önce 2004 model reno laguna 2 aracımı 270 bine sattım.. Öğrendim ki benden alan kişi de 2 ay sonra 380 bine bir başkasına satmış.. Ben satmışım benden çıkmış artık onun malı dilediği fiyata satar elbette lafım yok ama sarı sitede de şöyle bir dolandım fiyatlara baktım almış başını gitmiş.. 80-100 bin arası alınabilen araçlar 500 binleri geçmiş.. Biraz daha temiz bakımlı olanlarına 100-150 bin fazlası isteniyor. Modelli modelsiz her araçta aynı durum geçerli. 20 yaşında arabaya 500 bin lira istemek ne biliyim ya ben normal diyemiyorum bu duruma!! Arkadaşlar en masumu 5 kat artmış fiyatlar birçoğunda daha da fazla..
Fırsatçılık yok ekonomi kötü diyen arkadaşları da görmüyor değilim de kimse bunu ekonomi ile izah edemez.. Merak ettiğim daha nereye kadar gidecek bu olay.. 100 bin liralık aracı en az 500 bin istiyorlar eywallah da nereye kadar çıkaraksınız arkadaş bu işi? Bu şekilde giderse seneye 20 yaşında araca en az 1 milyon tl istenecek.. Konut meselesine girmiyorum bile.. Sorsak %99'u müslüman memlekette yaşıyoruz ama para söz konusu olunca pekte işe yaramıyor belli ki..
Yazık çok yazık el birliği ile yok ediyoruz resmen.. Walla kimse kusura bakmasın hükümet bir suçluysa aç gözlü, doyumsuz, vicdansız vatandaşlar olarak bizler 10 suçluyuz..
Allah sonumuzu hayretsin..