Merhabalar,
7 yıldır evliyim bu zamana kadar hep borç harç ödemek ile geçtik çok şükür bu ay borçlar kapandı 3-5 birikim yapıyoruz 4-5 aydır ancak altın sadece paramı koruyor, yatırım olacaksa en azından değeri yükselsin diyerekten küçük çaplı borsa hisseleri aldım 1 ayda 2 k kara ulaştı, bu arada her zaman kar olacak diye bir şey yok karın kardeşi zarardır. Aselsana 10 k uzun vade gireceğim sizin düşünceleriniz nedir, alternatifte olabilir YTD
cevap gelirse etiketler misiniz lütfen
beni de etiketler misiniz lütfen.
hocam şuanda yaşım 21 denizli'de yaşıyorum 2 hafta önce hisse işlemlerine başladım aşşağıda aldığım şirketlerin isimlerini de paylaşıcam 2 haftada net kar marjı 3 k akbank tan ss atılsa inanın atardım bugün 1 k da halka arz olacak e bebek e bağladım enerji ve üretim sektör ü turizim sektörleri en iyi kar marjı bırakıyor
Enerya
İzenrj
hektas
Ofsym
Taten
Akdeniz holding
Martı yatırım ve holding
Birde kront aldım isimleri kısaltılmış hali ile yazdım 2 hafta önceki ve şimdiki fiyat tablosunu karşılaştıtabilir siniz
Ayrıca eklemek istediğim bir husus kesinlikle akbankı tercih edin sebebi şu 1 tık daha fazla komisyon alsa bile direk olarak hissenizdeki paraları başka hisseleri almak için çekebiliyor sunuz ama nakit olarak 2 gün beklemeniz lazım ama diğer bankalarda 2 gün direk bekletiyor