DogukanX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bu ülkenin her sokağına girerim o sokakta huzuru bozan her şeyi de yok ederiz insanların sucu olmadığını sana kaç kere anlattım ama anlamak istemiyorsun yada idrak edemiyorsun adamın biri 1 tane köpek salıyor sokağa o zaten doğaya alışık değil diye %70 oluyor 1 ay içinde, zaten sokakta olan kopek ise sürekli doğuruyor, doğan köpeklerde yaşama ayak uydurup vahsilesiyor. Ben barınakların yetersiz olduğunu düşünmüyorum ki barinak problemi çözülsün ha size göre kötüyse o zaman özel barınaklar açın hayvanseverler olarak, benim vergimle zaten yeterince it bakılıyor.
Saçmalığa bak hocam : sokakta başıboş it varsa o sokağa girmeyin , çocuk parkında başıboş it varsa çocuklarınızı götürmeyin diyebiliyorlar .
Yetmiyor devlet bütün işi gücü bırakıp it besiciliği de yapsın istiyorlar 🤦🏻*♂️
10 milyondan fazla başıboş it var , hepsine bir m2 versen Bursa'nın il sınırı kadar alan lazım .
81 ilden biri kadar alanı bunlar için feda edeceğiz. Yetmeyecek ölene kadar yalını suyunu biz karşılayacakmışız . Sadece şurada 6 belediye var.100 milyonu geçiyor para. Baktıkları da en fazla 20-30 bin it falandır 🤦🏻
Sadece belediyelerin ödediği paranın haddi hesabı yok. Bir de bunun için 2800 dernek açılmış onların çoğu da dilencilik yapıp bundan fazla götürüyor olabilirler.

Depremzedeleri, paramız yok artık karşılayamayız diye kaldıkları otelden çıkaran belediye bile aynı tarihlerde yal ihalesi yapıyor

Millet işine gidemiyor,o da işine gitmeseydi derler mi acaba?

https://twitter.com/gundemedairhs/st...820853975?s=20