Arkadaşlar kredi kartıyla ödeme alırken sorunlar çıkabiliyor. Kartı kabul etmeyebiliyor. Bu sebeple kripto ile ödeme alma seçeneği de eklemek istedim.
En yaygınına en kolayına baktım coinpayments'miş. Kripto işlerinden çok anlamıyorum önce binance vs indirip sektörü azıcık öğrendim.

Sonra bu arkadaşlara başvurdum. Bildiğim kadarıyla ödeme linki veriyorlar kullanıcı ödeme yapınca sitemize istek atılıyor. Benim çok işime yarayacak bir sistem dedim.

İstisnasız günlerdir kabul ettirmeye çalışıyorum. Bireysellere api verilmediğinden şirket hesabı açmaya çalışıyorum. Belgeleri doğruladım şirketi seçtim. Adamlar şirketi seçmemişsin dedi hesabı sıfırladı.
Yine şirketi seçtim şu adımları uygula dediler panellerinde öyle bir adım yok. Günlerdir mesajlaşıyorum.

Yemin ederim kredi kartıyla ödeme alırken hiçbir sistemde bu kadar uğraşmadım. Adamlarla günlerdir uğraşıyorum ve hala devam ediyorum.

Kripto ile ödeme alabileceğim basit işlemleri kendi halleden başka sistem var mı? Adamlara göndermediğim belge kalmadı hala panelde olmayan bir sistemi yapıp doğrulamamı istiyorlar.
Apiye istek attığımda ödeme linki veren ödeme başarılı olduğunda siteme istek atan bir sistem arıyorum. Bu sistemde kyc yı aşabilen biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.