DogukanX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuklara kasten saldıran biri önümde yapsın onun girtlagini sıkar havaya kaldırırım o biçim bir tepki veririm senin beni sadece hayvanlara tepki veren biri gibi görmen tamamen önyargı. Bana kalkıp barinagin kötü yanını anlatma o kadar kötüyse devlet yetemiyor özel kendi cebinizden barınak açın besleyin benim vergimle it bakmayın. Bide utanmadan köpek olan sokağa girme diyorsun bu vatani köpekler değil insanlar kazandı, kanının son damlasına kadar sınırlarını çizdiler, bu sınırlar içinde huzuru bozan her şeyi kemal-i şiddetle men ederiz.
Diyorum ki sana: madem toplatmak istiyorsunuz. Önce şu barinak problemini çözün. Ondan sonra yapın ne yapacaksanız.

Devlet yetmediği için bu sorunlar var zaten. Bunu anlamak o kadar zor olmamalı. Bu sorunu dile getirmek istemiyorsan. O zaman o sokağa girmeyeceksin. Bu kadar basit.

Sen bir canlıyı yok etmenin çok kolay olacağını düşünüyorsun belli. Gelip burada boş yere vatanseverlik yapma. Sorunları çözmez çünkü. Huzuru bozduğunu düşündüğünüz o köpeklerin tamamı, insan olarak bizim suçumuz.