Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl 100% haklı varsayıyorsun kendini? Benim veya onun argümanlarını dinledin mi? Dinlemedin. Gelip burada laga luga yapıyorsun. Barınakları gitsene bir o canlar 4 kafes arasına nasıl itilip kakılmış. İtlaf öyle kolay bir şey değil. Hadi hepsini uyutalım gibi bir şey söyleyemezsiniz. Bunun elbet bir eylemi veya ses getirecek propagandası olacaktır.

Toplatma konusuna katılıyorum. Haksız olduğun nokta köpekleri bir hiç yerine koyarak harekete geçmen. Ülkede 2 ayaklı köpekler varken sence doğru toplatma politikasını nasıl bulabiliriz? O zamana kadar köpekler en azından sokakta kalmalıdır. İstemiyorsan o sokağa gitmeyeceksin. Ama onlarında bir can olduğunu unutup itlaf kelimesini böylesine rahat kullanman benim değil, asıl senin cahilliğinin simgesi.

Madem o kadar kararlısın çoluğa çocuğa kasten saldıran kişiler için detaylı duyarlılığı göster. Gösteremezsin. Çünkü tek duyduğun kin ve nefret. Düşüncelerinin tutarlı bir yanı yok.
Çocuklara kasten saldıran biri önümde yapsın onun girtlagini sıkar havaya kaldırırım o biçim bir tepki veririm senin beni sadece hayvanlara tepki veren biri gibi görmen tamamen önyargı. Bana kalkıp barinagin kötü yanını anlatma o kadar kötüyse devlet yetemiyor ise özel kendi cebinizden barınak açın besleyin benim vergimle it bakmayın. Bide utanmadan köpek olan sokağa girme diyorsun bu vatani köpekler değil insanlar kazandı, kanının son damlasına kadar sınırlarını çizdiler, bu sınırlar içinde huzuru bozan her şeyi kemal-i şiddetle men ederiz.