Zor bir iş hocam . Telefon elinden Düşmüyor . Eğitimi, kampı bitmiyor. Danışanlarını sürekli takip etmen lazım. Çevren olmasına hiç gerek yok bu işte . Tamamen senin pazarlama ve reklam yeteneğine bağlı kazancı. Eğer kilo problemin varsa önce kendine danışmanlık yap ve kendi vücudunla reklam yapmaya başlarsın. Sonra bir de kendini yakınlarından birinde ücretsiz danışmanlık yaparak dene. Bu arada sağlıksız vs diyerek ürünü ne olduğunu bilmeden . hiç kullanmadan yorum yapanlara kulak asma. Ben kullandım ailemden birçok kişi kilo almak ve vermek için kullandı. Şahsen çok faydasını gördüm . Çayını halen kullanıyorum geçen gün bitti yenisini sipariş vereceğim. .
Pazarlamayı iyi yapmak lazım kuzenim daha önce kullanmıştı bir dönem oda faydasını görmüştü o zamanlar fiyatlar çok makul seviyelerdeydi şimdi çok uçmuş

Günümüzde hemen hemen herşeyin kötü yorumu var zaten hocam. Meyve veren ağaç taşlanır misali bakalım şansımızı deniyelim. Güzel bir site güzel bir reklam yaparsak güzelde satışlar ilk zamanlar 1:1 olacak şekilde kendimizi sevdirirsek olabilir diye düşnüyorum bakalım hayırlısı artık Teşekkür ederim yorumunuz için