Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapma hocam aman. Bence içinden birden iylik yapmak istemiş. Öyle bir niyeti olsa daha çok belli ederdi.

https://www.youtube.com/watch?v=4mYL...nnel=NoddyNoir
Teşekkür ederim, Kız iyilik yaptı diye değil çok hoş ve nazik birisiydi, benden bir yaş küçük belki sevgilisi vardır diye ne yapacağımı bilemedim. Taciz vs. gibi yanlış anlaşılmak istemiyorum kesinlikle öyle biri değilim

unqown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesai saati dışında arayıp teşekkür etmek için kahve ısmarlamak istediğinizi söyleyin ya da erkenden oraya(kan verme yerine) gidebilirsiniz, orda söyleyebilirsiniz
Gelişmeleri bekliyorum etiketleyin lütfen!
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim, aramayacağım lakin tedavi sonrası teşekkür etmek için yanına gideceğim sanırım

KupeliHoca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle mesaj yazmayın. Ne olursa olsun hangi şart altında olursanız olun sakın telefondan iletişime geçmeyin. Arkadaşlar yaz falan demişler ama olaya karşı tarafın bakış açısından bakmak lazım. Sonuçta size numarasını kendisi vermedi. Siz ondan habersiz bir şekilde kaydettiniz. Kişi bu durumu rahatsızlık olarak görebilir, durumdan korkabilir bile. Çok ama çok yanlış bir hareket.

Tek yapabileceğiniz kan için teşekkür etme anlamında, yüz yüzeyken "kimse bana yardım etmezken siz ettiniz, karşılığını nasıl ödeyebilirim en azından bir yemek, bir kahve ısmarlamak isterim." demek ve yine kesinlikle ısrar etmemektir.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Zaten böyle yapacağım direkt olarak mesaj atmak hoş olmaz zaten suç bildiğim kadarıyla. Kardeşimin tedavisi bittiğinde teşekkür edeceğim belki bir kahve.