Güncelleme: Her insanın tercihlerine saygı duyarım ne yazı ki hastanede ki kız kan vermedi ve başka şekilde kan aramak zorunda kaldık. Hiç bir şekilde kıza ulaşmadım ya da bakmadım. Yanına da gitmedim neden vermedin diye çünkü hakkım değil ve çalışıyorum aktif olarak.

Kimsenin iyi niyetini suistimal vs. etmiyorum, biz insanız sevmek, aşık olmak normal şeyler arkadaşlar. Ayıplanası bir şey yapmadım lütfen böyle düşünen var ise engellesin.

Konu:
Merhaba, Bugün kardeşimin rahatsızlığı nedeniyle hastanede kan ihtiyacı oluştu. Kendi çevremde arkadaşım olmadığı için, telefonla iş yerindeki arkadaşlarıma kan gereksinimi olduğunu iletiyordum. O sırada bankada vezne gibi bir yerde çalışan bir kız, bana kan verebileceğini söyledi. Gerçekten tanımadığım biri olan bu bankadaki çalışan kız, onlarca kişi arasında tek yardım eden kişi oldu.

Veri formu doldurması için ona bilgi verdim. Kısa bir sohbetimiz oldu ve kardeşimin rahatsızlığını konuştuk. Kız, yarın sabah kan bankasına erken saatte gitmeyi ve kan verme işlemini gerçekleştireceğini belirtti.

Doğru bir adım mı attım bilemiyorum, ancak kızın doldurduğu formda iletişim bilgileri ve kimlik bilgileri bulunuyordu. Kendi içimdeki duygularla o anı yaşarken bu bilgileri kaydettim. Hayatım boyunca kimseyi sevemedim, sevdiklerim ise genellikle beni terk etti.
Duygularımı ve yaşananları anlatabildiysem sevinirim. Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

*Yanlış anlaşılmasını istemiyorum. Kötü bir niyetim asla yok "aşık oldum"