Hayırlı olsun diyerek başlıyım. Daha öncede birkaç sitede editörlük yaptım ve benim de düşüncelerim şunlar. Bi anda çok fazla içerik girip ardından buraya içerik girmeyi durdurmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Yani İnternette her zaman süreklilik esastır. Sürekli başarmayı deneyen şey kazanır. Bu yüzden başlarda çok hit vs alamasanızda devam edin. Makaleleri yazdırırken ücreti düşük tutmak için kaliteden ödün vermeyin. Kaliteli bir makale yazarından makalenizi satın alınki işinize yarasın. Kamu spotu gibi ''Sigara sağlığa zararlıdır'' gibi ifadeleri kullanıcının görebileceği şekilde belirtin. Doktora başvurması gerektiğini yanlızca burayı okuyarak karar vermemesi gerektiğini de belirtin. Konu önemli çünkü sağlık söz konusu. Zayıflama veya kilo alma konuları türk toplumunda çokça büyük bir sorun bu konuya biraz değinmeniz faydalı olabilir. Çok sık tekrarlamayın aynı şeyleri ama tek sefer kullanmaktan da kaçınarak makalenin farklı yerlerinde kullanıcıya bunu hatırlatın. Birde insanlar hastalık vs söz konusu olduğunda hemen şu şekilde aratıyorlar genelde ''....... ne iyi gelir.'' veya ''..... nasıl geçer.'' bu kalıpları dikkate almanızı da tavsiye ederim. Ama yanlızca bunları kullanmaya odaklanarak diğer başlıklara da özen gösterin çünkü bunların rekabeti yüksek ama daha düşük rekabetli aramalarda ön plana çıkmanız daha kolay olacaktır.
Umarım sitenizde elde etmek istediğiniz başarıyı yakalarsınız. Yazdıklarımı okumak için zaman ayırdığınız için de teşekkür ederim. İyi günler.