Polyannacılık oynamaya gerek yok, sokak hayvanı diye bir şey yoktur. Bir kaç kişi sokaktaki hayvanlara yemek verip, kendi vicdanlarını rahatlatacaklar diye ortalık tehlikeli bir hâle gelmiş hayvanlarla dolu. Köpekler iç güdüsel olarak aç kalırsa da saldırır, sürü haline gelirse de saldırır.
"Biz hayvanseveriz" diye dolanan binlerce kişiden daha çok canlıya sahip oldum. Ama hiç birini dışarı salmadım. Mama lobisi kazanacak diye kaç tane insan vefat etti. Mama lobisinden bir kişinin yakını vefat etseydi şuanki Polyannacılık tavırları devam eder miydi? Cevap basit.
Eder hocam, kendi çocuklarını bile parçalatırlar gerekirse.
Başıboş itçilerden biri ,böyle bir paylaşım yapmıştı . Ev arıyormuş yapılan yoruma bakın. Dönen paranın haddi hesabı yok. Arabası bozulan başıboş itçiye bir gecede 350 bin toplanmış. Bu da diyor ki ama ona verdiniz bana bir ev bulamadınız 🤦🏻*♂️
Geçen yine biri yarışmaya çıktı Tv'de. Sunucu soruyor ne iş yapıyorsunuz , eskiden şu işi yapıyordum artık çalışmıyor sokakta canlara (!) bakıyorum diyor. Sunucu geçimini nasıl sağlıyorsun diyor ,canlara bakıyorum diye tekrar ediyor 🤦🏻*♂️
2800 ü geçik derneğin bir çoğu ve Sosyalmedyadan duygusal müzikli videolarla kayıt dışı dilencilikle para toplayan yığınla kişi var. Ev, araba alan var.
Hayvan hastanesi olan veteriner çıkıp vicdan vicdan diye ajitasyon yapabiliyor. Çünkü sokaklardaki her bir başıboş it onlar için para demek. Tabi toplanmalarını istemezler.