Olması gereken de bu hocam, her köpeğin bir sahibi olması sokaklarda perişan olup hasta ,sakat kalması değil.
Bu arada siz yine de sokağa salmayın hocam. Onlar tehlikeli olmasa da tehlike onlara gelir her sokakta başıboş it var. Daha geçen başıboş köpeklerin saldırdığı sahipli Sibirya kurdu kuduz oldu sahibini ısırdı sahibi kuduzdan öldü. (Siverek'te bir mimar)
Köpek de öldü.
Şunu da ekleyeyim veterinerlerce köpeklere
kemik vermeniz de tavsiye edilmiyor . Bundan kaynaklı sorunu da yaşamışsınız zaten.
Komşular vermiş işte alışıklar yiyorlar yani ben rastlantı sese çıktım baktım bir baktım hocanın biri müdahil oluyor olaya dondum kaldım öyle yani şaşırdım evet benim kafama takılan başım belaya girecek mi sürekli bunları düşünmüyor değilim. Ama zararsızlar başkasının köpeği bir harikiri yaparsa veya dışarıdan köpek geldiği zamanlar ufak sorunlar olabiliyor. Onlarda hiç bir yabancı köpeği sokakta mahallede semtte istemiyorlar kısacası insanlarda daha çok bu yüzden onların kalmasını istiyorlar galiba bilemiyorum.. Ama burada 10 sene önce çok fazla hırsızlık vakaları oluyordu evleri boşaltıyorlardı insanların arabalarının içlerini boşaltıyorlardı ben bunları aldığım zamandan beri hiç bir şekilde hiç bir adli sorun olmadı hiç bir evde ben biliyorum zamanında olay yeri incelemeler ayda 1 kere evlere gelirdi yani vakalara hırsızlıklara artık gelemiyorlar köpeklerim geceleri özellikle havlarlar çıtırdıya bu çok uzun sürmez bir insan sabit geziyorsa binalar arasında veya mahalle arasında o zaman havlarlar haricinde havlamaz.. ya biri araba park etmiştir bir şey bekliyor.. Yada bir şey alıyor anladınız mı demek istediğimi çok uzun havlarsalar kesin vukuat vardır oda çok uzun bekleyen araçlar olabiliyor biraz değişik bir yer.. Farklı model insanlar gelip değişik filmler çeviriyorlar. Ama bize karşı değil çok detay veremiyorum.. İnsanlarda anlıyor camdan bakıyorlar direk güvende olduklarını biliyorlar.. Sırf bu yüzden