Hocam biraz Twitter'da zaman geçirin insanların depremde ölmesini isteyen, bacağı kopup ölen çocuğun ailesine keşke bacağını itlere verseydiniz de karnı doysaydi diyenleri görürdünüz.
Fareleri de ilaçlarsın daha geçen Ataşehir'de itlerin yanında yal yiyen fare vardı.İnsanlara Zarar verirse kediler de toplatilir. Bir örnek vereyim.
İstanbul'da bir apartman dışında kedi besleniyor bir süre sonra kediler pireleniyor ve apartmanın ilk iki katını pireler basıyor. Bu kedileri bilerek orada besleyen kadına oradan alması söyleniyor. Almıyor yetmiyor Konya'dan 18 yaşından küçük sabıkalı bir kız getirip aile ile kavga ettiriliyor.
Kediler hangi cins olursa olsun sahiplenmek eve almak kolaydır. Kedilerde bir sorun olacağını sanmam ama böyle aleni saldırılarda onlar da alınabilir.
Ben kendim adına konuşuyorum hocam hayvanseverlerin sözcüsü felan değilim.. Twitter denilen b.k çukurunda ağız isali olmuş dangalakların savunacak halim yok..
Emsal olduğu için tutuyorum. Sürekli aramak yerine. 😊Konuyu değiştirmeyin itlerle tavuk,aslan balığı arasındaki can farkını söyleyin veya itlerin üzerinde öldürmek için ilaç aldığınız bit, pirenin ya da yazları sokaklarda belediyenin ilaçladığı sinek, böceklerin ..
Biraz daha devam edersem başıboş itler için yal yapımında kullanılan kuzu,dana, balık, tavuğa kadar gideceğim.
Bir belediyenin başıboş it güzellemesi yapıp , başıboş eşekleri beslemeyin dediği haberi de atabilirim isterseniz😂
girmezsen hatrım kalır hocam senden korktuğumu felan mı sanıyorsun

endüstriyel olarak üretilen hayvanlar üzerinden demogoji yaparak mı kendini haklı çıkaracaksın.. bana soracak olursan onlarında bu düzende bu şekilde yaşamalarını da alkışlamıyorum..