Hem gitmelisin, hemde gitmemelisin. Böyle bir çıkmaz denklem.. Çok güzel anıların oluşuyor, güzel arkadaşlıklar ediniyorsun. Türkiye'nin her yerinden toplanmış bir kışla dolusu sap ile birlikte oluyorsun.
Askerdeyken gitse de bitse de kurtulsak, döndüğünde ne güzel günlerdi be diye baktığın anıların oluşuyor. Bir o kadarda içerisinde tüm aile değerlerini barındıran küfürler de olabiliyor tabi ki....
Farklı bir deneyim. 1 ay bedelli de askerliğin o tadını alabileceğini zannetmiyorum. Çünkü ilk 1 ay eziyet zulüm

YAT, KALK, SÜRÜN, SELAM DUR tarzı şeyler. Bir süre sonra herşeyi kavrayıp çözdüğünde p*ci olup cıkıyorsun

Eğlence o zaman başlıyor. Ben açıkcası çok keyif aldığım bir askerlik süreciydi. İyisiyle kötüsüyle güzel anılar, arkadaşlıklar biriktirmiştim. Eğitim süreçleri vesaire nedeniyle de biraz geç gitmenin verdiği olgunluk epey işime yaramıştı. Bilgisayardan anlayan var mı derseler de hiç gidip yazıhane'de rütbelilerin ağız kokusunu çekmeni tavsiye etmem. Git arkadaşınla sürün daha eğlenceli. Her şeyi denediğim için tavsiye