MSinaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen öyle ne yazık ki bu sadece hedeflerinden bir tanesi,
çizgi filmlerde de var bunlar paylaştığınız şekilde mesela

şehvet nefsi azgınlaştıran duygulardan bir tanesidir şehvet işin içine girdiğinde insan bütün seçeneklere(günahlara) meyilli olabilir
bütün seçeneklere meyilli bir toplum kolayca yönlendirilebilir.

ek olarak reklamlarda, dizilerde, programlarda bayanların neredeyse artık çıplak dolaşması "normalleştirme" çalışmasıdır. yasalarımızdaki hukuki açıklardan faydalanıp gayette başarılı oldular

videoyu izleyecek fırsatım olmadı ancak evet müzik ruhun gıdasıdır diyerek zehirledikleri doğrudur.

batın tarafını açıklayamam (kalbi kararır) ama zahirde insanları ümitsizliğe ve karamsarlığa sürükler, böyle olmasa bile asiliğe sürükler. rabbine karşı asi olmak iyi bir şey değildir. nasıl öğretmenine veyahut askerde komutanına asi gelemez isen, Allah'a karşı da asi olmamak gerekir.

müzik ve çalgı aletleri habil/kabil deki kabil ve neslinden yani asi/günahlar olan (ateşe tapan ve devamlı zina işleyen) kavimden bizlere ulaştığı bilinmektedir.

halbuki ruhun gıdası ibadettir. nefs zahiri arzular iken, ruh batını arzular. bizleri böyle dünyalık şeyler ile oyaladılar. kendi çıkarları doğrultusunda bir dünya düzen inşa ediyorlar.

beden(nefs) ibadetten zahirde nasibi olmadığı ile alakalı kendini aldatarak ibadetten uzaklaşır
halbuki nefs ve ruh ortak hareket eder ise bir at misali gönül şahlanabilir.

DogukanX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maxi-geyik değilmiş..
6.22 den başlatın.

https://youtu.be/e4yxdCJsraY?si=_ochXSDjtdo4wDLn&t=395
video ile alakalı olarak maddeci bilim görünmeyen şeylere inanmaz halbuki rüzgar, frekans veyahut radyasyon nasıl var ve bizlere ulaşıyor ise bu tür şeylerde vardır.
kuran-ı kerim ayetlerinde Allah cinleri ve insanları yalnızca bana ibadet etsinler diye yarattım buyuruyor. Allah şifa versin bütün hastalara.

bu subliminal mesajları da kabul eden ve insanlara bildiren hocalardan da Allah razı olsun ancak prof. lara dikkat etmenizi öneririm.

belki toplum biraz bilinçlenir de bırakır televizyon izlemeyi. bu kanallar ve şirketlerinin ait olduğu yerler aslında belli.
1-2 tanesi hariç adam akıllı kanal yok diyebilirim.

http://gercektarihdeposu.blogspot.co...e-dusunce.html