Bir işletmem için web tabanlı yönetim paneli istiyorum. İşletmemde 5 farklı kısım mevcut.

1. Kısım: Bu kısım kasa kısmı. Müşteriler girişte kasadan bilekliklerine yükleme yapıyor ve bu yükleme ile içeriye giriş sağlıyorlar. Bilekliklerindeki bakiyeleri diğer kısımlarda harcayabiliyorlar.
2. Kısım: Bu kısım kafe kısmı. Müşteriler kafede bileklikleri ile harcama yapıp yiyecek içecek satın alabiliyorlar. Ek olarak bu kısımda kafedeki personeller ürünleri seçerek satış yapabiliyorlar.
3. Kısım: Bu kısım market kısmı. Müşteriler markette bileklikleri ile harcama yapıp ürün satın alabiliyorlar. Ek olarak bu kısımda marketteki personeller ürünleri seçerek satış yapabiliyorlar.
4. Kısım: Bu kısım emanet kısmı. Müşteriler üzerindeki telefon, para vs. gibi ürünleri dolap seçerek emanet kısmına bırakabiliyorlar.
5. Kısım: Bu kısım idari kısmı. Burada ben yani yönetici z-raporlarını, kafe, market ürünlerini düzenleme, günlere özel giriş ücretini ayarlama, personel kayıtları, personel avans işlemleri gibi bir çok yönetim içeriğini buradan yönetebiliyorum.

Bu bahsettiğim programın hali hazırda kendi sunucum üzerinden çalışan C# (Kaynak dosyaları ile birlikte) hali var fakat çok ağır çalışıyor. Grafik olarak çok kötü duruyor. Profesyonel görünüm istiyorum. Daha çok işlevsel 1-2 özellik ekletme istiyorum.
Zaman olarak acele etmiyorum. Güzel ve kaliteli bir panel çıkmasını istiyorum. Daha önceki işleriniz ile birlikte cevap yazabilir veya DM üzerinden mesaj atabilirsiniz. Detayları ve hali hazırda çalışan programımın içeriğini görsellerle ieltebilirim.