Merhaba, yarın bir ajansta işe başlayacağım fakat kafama takılan bir kaç soru var.
Daha önce profesyonel olarak iş tecrübem olmadı 1 sene önce üni'den mezun oldum.
İş ilanına başvurdum. İş ilanı stajyer e-ticaret ile ilgili iş yapacak bir kişi arıyorlardı.
Gittiğimizde 40 50 adet web sitelerine hizmet sağladıklarını ve bu web sitelerin genel olarak ürünlerini ekleyeceğimi, fiyatlarını güncelleyeceğimi ve arada sırada içerik ekleme işi yapacağımı söylediler.
Bunun için başlangıçta sigorta yapmıyorlar ve Asgari ücretin yarısını teklif ettiler. Yol+yemek veriyorlar.
haftasonu tatil ve 2 gün evden çalışabileceğim.
Sizce deneyimsiz bir kişi için kendimi geliştireceğim bir alan mı burası yoksa vakit kaybı olarak mı geçer? Düşüncelerinizi bekliyorum.
"Veri Giriş Elemanı" olarak geçiyor sanırım.
Öyle şey mi olur bugün liseli çırak almak isteseniz asgari ücretin yarısını verseniz o bile noluyoruz ya der belki şuan asgari ücretin yarısı size yeter ama şöyle düşünün çalıştırdığı elemana bu kadar az değer veren bir şirkette ne kadar çalışabilirsiniz deneme süresi olur sigorta yapmıyoruz vs der ki o da yanlış da işte günümüzde çok var o zaman düşünülür de süresiz olarak asgari ücretin yarısıysa değmez