Merhabalar,
Dolaylı da olsa sizleri bu şekilde bir olayla meşgul ettiğim için özür diliyorum. Ufuk bey kardeşimizin söyledikleri doğru , ama eksik ve haklı görünmek için yersiz ayrıntılara değinilmiş.
Evet ilk başlarda çok kısa süreliğine yaşanan sorunlar oldu. Fakat Ufuk beyin bu sorunun bizim yaptığımız bir işlemden dolayı meydana geldiğini ve bu duruma kayıtsız kalmışız izlenimi vermeye çalışmasının tamamen psikolojik dürtülerle ileri sürüldüğünü düşünüyorum. Tam aksine veri merkezi kaynaklı sorunun olduğu gün 24 saat boyunca uyumamış, kendisi ile sorununu çözümü konusunda sürekli iletişim halinde olmaya çalıştık. Belirli aralıklarla kendisi bize yazmadan, “sorun çözüldümü Ufuk bey” tarzında sorgulamıştık görsel olarak paylaşıyorum..Sanki sorunun 8-9 aylık süre zarfında sürekli olmuş gibi anlatılması çok manidar. Eğer aldığım hizmette sorun var ise ilk ay kullanım sağladıktan sonra bu sorun devam ederse 2.ay hizmeti iptal etmemin dışında bir yol izlemezdim. Ek olarak sorun çözüldükten sonra ; talepleri doğrultusunda gerekli aksiyonları alıp bu süre zarfındaki kullanamadığı süre hizmet süresine eklenerek yaşadığı mağduriyet o şekilde giderilmişti.
Ufuk beyin kullandığı sunucu bizim bünyemizde fakat yönetimi tamamen kendisine devrettiğimiz için sunucu üzerinde oluşan herhangi bir sorun olduğunda kendisinin bize bildirimi ile olaydan haberdar olabiliyorduk.
Kendisinden aldığım hizmetle ilgili günlerce bekleyip tek olumsuz bir kelime sarf etmemişken kendisi 3 4 saat alamadığı yanıtla ilgili direk iptal iade talebinde bulunursa kararından vazgeçirmek için eğilip bükülmemi bekliyorsa yanılıyor. O yüzden direk tamamdır dedim. Kendisi mesajlara yanıt verememe sebebini açıklamış zaten. Bilseydim haklı olduğunu savunması için destekleyici belge olarak doktor raporu paylaşırdım kendisi ile..
Çevrimiçi olup mesajlarına geç yanıt verme iddiası konusuna gelince; Ben evli ve 3 çocuk babasıyım. Allah kimseye acılarını göstermesin. Telefon o an çocukların elinde olmuş olabilir. Bu konuda net bir şey söylemem doğru olmaz.
Sohbet esnasında elimdeki ip adreslerinin black list olması ve kullanamama durumum söz konusu olduğu geçince kendisinin bu ip adreslerini kiralayabileceğini söyledi. İyi niyetli arkadaşımız Ufuk bey aldığı ilk ip adreslerinden hemen sonra “Elinizde kaç adet varsa hepsini alabilirim” diye dip fiyattan paylaşımsız olan ip adreslerini farklı platformlarda satışını yapıp günümüzde fırsatçı olarak isimlendirdiğimiz kişilere tur bindirmiştir.
Son olarak kendisi iptal iade konusunda nasıl bir yol izledi ise aynısını yaptım. Bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. Kalan tutarı şu anda AFADA bağış yapıp dekontu paylaşıyorum.Bu ücret ufuk beyin hakkı değil çünkü. İyi çalışmalar dilerim.Benim kendisinden bir talebim yok benden helal olsun. İletişim Numaram: 0530 214 3241 – 0850 309 46 59 Ahmet CÜNCÜ.
Pırasa yı yerken Ham Ham, Sapına gelince; Meee. Böyle bir mantık yok..
https://www.resimupload.org/r/7xjc2q
https://www.resimupload.org/r/7xjWw5