Selamlar forum üyeleri, öncelikle
@soneryce37; beye teşekkürlerimi iletirim. Yaklaşık 2 ay kadar önce amazon üzerinden dropshipping yapmak icin konu basliklarini inceliyordum bu süreçte her yerde herkesten aşağı yukarı bu isin bittiğini artık para kazandırmayacak seviyelere geldiği söyleniyordu fakat
@soneryce37; beyin acmış olduğu konu ile karşılaştıktan sonra kendisiyle iletişime gectim ve sag olsun her konuda açık bir sekilde bu isinolurunu olmazini bana anlatti ve kendisinden avrupa paketini aldim. Gecen sure icerisinde butun isleri soner bey kendisi halletti ve aklima takilan her konuda bana yardimci oldu. Ve evet ilk satisimizi artik birlikte yapmis bulunmaktayiz. Bu bir basaridir bu konu uzerine cok arastirma yaptim tabiki soner bey isin ehli onu anladim. Magaza yonetiminde bana uzunca bir sure yine desteklerini ve kontrollerini devam ettirecek. Herkesin aklina takilan olurmu tutarmi gibi soru isaretlerini kendisiyle cozebilirsiniz. Deopshipping ile alakali edindigim olumsuz on yargiyi kirmami ve cok saglam bir magaza sahibi olmami sagladi

kendisine buradan da tesekkur ediyorum konu ile ilgilenen arkadaslarinda sagda solda vakit kaybetmemesini tavsiye ederim. Zaman alan bir surec oldugu icin hem ogreniyosunuz hem para kazaniyosunuz. Guzel bir duygu.