Yönetim kural koymuş aslında provakasyon amacıyla açılan dini, siyasi vb. vb. birçok konu aslında yasak. Ancak provakasyon meselesi kendi arasında bir paradoks yaratıyor işte. Bu da genel olarak toplumsal bir sorunumuz zaten. Yönetim neresinden tutsa elinde kalacak. @BetaHouse; bu konuya da mesajında az çok değinmiş zaten. Farklı görüşteki bir konu çok kolay provake edilebiliyor. Dediğim gibi bu zaten bizim toplumumuzda var. Coşkun Hocam'ın da belirttiği büyük bir çoğunluğu İslam dinine mensup bir toplulukta yaşıyoruz. Sadece forumda değil dışarda da bu durum böyle. Yine aynı şekilde @onehost.net; hocamın paylaşımları benimde dikkatimi çekiyor. Bu konuyla alakalı birkaç mesaj yazmıştım kendisine ve gerçekten o kadar güzel cevap verdiki taktir ettim doğrusu. Velhasıl yakın zamanda vakit bulabilirsem bu konudaki toplumsal sorunumuza dair bir yazı paylaşacağım. Hayat kısa arkadaşlar. Başkası için değil kendiniz için bu tarz konularda kendinizi yıpratmaya değmez. Kendinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Tek tavsiyem budur.