tekrardan firma kuracağım bu yolda tek başıma olmak istemiyorum önceden kurduğum firma da tek başıma olduğum için zor durumlar yaşıyordum maddi yönden şükürler olsun problem yaşamıyordum fakat destek taleplerindeki yavaşlık ara ara sunuculardaki teknik sorunlar vb yoruyordu çünkü hepsine tek başıma yetişemiyordum o yüzden firmayı satmıştım aynı şeylerin tekrardan yaşanmasını istemiyorum vede 2023 sonlarında polessk e taşınacağım için türkiye de olmayacağım verimerkezine de bakılması gerekiyor
eski firmamdan kalan ryzen, e5v2 & v4 serisi cihazlarım mevcut fakat aklımdaki planlar için yetersiz geliyor tüm her şeyi de üstlenmek istemiyorum
kuracağım altyapıda sadece tr ye yönelik olmasını istemiyorum önceki firmamda türk müşteriden çok yabancı müşterilerim vardı 10 tane türk müşterinin açtığı zararı 2-3 tane yabancı müşterilerden karşılayabiliyordum
altyapıyı sıfırdan kuracağımız için zamanında da kendi firmamda yaşadığımız ve halen bir çok firmanın yaşadığı genel saldırı konularında(local, tr spoof vs) hiç bir sorun yaşamayacağımızdan eminim
kalan ayrıntıları whatsapp veya direkt telefondan konuşulması daha hayırlı olacaktır
+90 531 887 2800
bütün yapacağımız yatırımların 6 ay sonunda aylık net gelirin 100.000 Türk Lirası'nı aşmamış olması durumunda yapılan yatırımların 2 katını ödemeye hazır olduğumu içeren bir maddeli sözleşmeyi imzalamaya hazırım