@ServerPark;
@NossTing; firması ile r10 aracılığıyla bir yıl öncesinde tanıştık satın almadan önce kendilerine Reseller Hosting paketi almadan önce : Cpanel lisansın olduğunu sprunsuz şekilde kullanabileceğimizi söylediler. R10'da araştırdıktan sonra kendilerinden Reseller Hosting satın aldım. Keşke detaylı araştırma yaptıktan sonra güvenseydim. ( Alınan Hosting paketinde: 1 adet PHP Eticaret yazılımı kurulu olarak kullanıldı. (3.050 adet ürün seo'lu şekilde manuel olarak kullanıldı. Dosya yedeğine ulaşamadım ve yedek verilmediği için yazılımcı firma tarafından lisanslama ücreti ödeyerek domain değişikliği yapıldı ve şuan (3050) adet ürün tekrar yeniden ekleniyor.
İkincisi Softweb için ise: 95 adet ürün mevcuttu. Yedek verilmediği için yazılımcı firma yeniden kurulum gerçekleştirdi. ( Beni mağdur etmedi fakat tekrar hosting++site optimizasyonu vs. zaman aldığı için sorunlar yaşıyorum. Mağduriyetim söz konusu.
Üçüncüsü ise: webmaster xenforo alt yapılı bir çok içerik eklenen emeklerimiz mağdur edilmiştir.
Dördüncü web sitemiz de softweb'de ki dijital ürünlerin lisansını yaptığım demolar mevcuttu.
Son olarak ise: Çok kullanmadığım bir domain adresim mevcttu (Şuan domain adresi değişikliği yaptık ve WİSeCP lisanslı dosyalarımız vardır.
@NossTing; Firması : 5 sene aldığı hizmeti görebilme hakkımın giderilmemesinin sağlanmaması ayrıca da: verilen sözlerin yerine getirilmemesi, Müşteri olarak en önemlisi yaşadığım mağdureti belirtmeme rağmen kendisi tarafından kendisini pn palnda gösterilmesi sorun teşkili ve emeklerimizin çöpe atılmasıdır.
R10'da açtığım şikayet postuna istinaden
@NossTing; tarafından sunulan yedeklerin iletimesi tarafıma gelmediği gibi ban yapıldı ve ayrıca da Ban attığı kulanıcısına fatura maili göndermektedir.
https://prnt.sc/g9HsNNocXqph
Yeniden yedeklerin tarafıma ulaştırılıp
@NossTing; forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Diğer R10.net kullanıcıların da sorun yaşamaması adına gereğinin tarafınızca yapılmasını rica ederim.