vigivan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iPad kullanıyorum yıllardır. Huawei konusunda yorum yapamam hiç android tablet kullanmadım ancak iPad'den son derece memnunum. Kalem de aldım çok az kullanıyorum fakat onda da bir sorun yaşamadım. iPad ile genellikle bir şeyler izliyor ya da okuyorum kullanım amacınız ne olacak bilmiyorum ancak kendi fikrim tablet kategorisinde Apple rakipsiz durumda.
ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Apple kalitesi tartışılmaz bir kalite ama huawei fiyat performans olarak çok önlerde bir markadır. Hiçbir kalitesiz ürününü görmedim son ürünlerinde.
Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android'i bilemem lakin güncel bir iPad modelinde ısınma, yamulma vs gibi şeyler tamamen kullanıma bağlı. Çoluk çocuğun eline 7/24 verirsen kırılır da, yamulur da. Saatlerce yüksek kullanım sağlarsan tüm cihazlar ısınır, çünkü performans = ısı demektir. Şayet kronik bir sorunu varsa zaten Apple garantisi bitse bile yardımcı olur. Piyasasını koruması, kullanıcısının yanında olmasının da etkisiyle oyum her zaman iPad ve Apple ürünlerine.
ZBGG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1 yıldan fazladır huawei matepad kullanıyorum son derece memnunum batayası çok iyi ben sadece not için kullanıyorum yada video seyretmek için 3 gün gidiyor şarjı bende ve kendi ekosistemi ile haberleşmesi mükemmel
Kütphane vs gittiğiniz zaman yanınzda (huawei laptop) ikinci ekran oluyor. sonuna kadar tavsiye ederim parasını hak ediyor.
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Açıkçası arada kalmıştım. İpad diyen de oldu Huawei diyende. Ama kararımı ipad den yana verdim. Buna sebep olan da şu inceleme videosu oldu. Resmen soğudum tabletten.
Maalesef sözde teknoloji siteleri allayıp pulluyor ürünleri. Öyle test etme imkanı da bulamıyoruz her ürün için. Haliyle söylediklerine kanıyoruz.
Pazaryerlerinde ki yorumlar daha kafa karıştırıcı.

https://www.youtube.com/watch?v=KAJmz1x0aQs