Alıntıladığın arkadaş Allah ile problemi olanın kainattaki herşey ile problemi vardır diye bir üslup kullanıyor.
Problem baslında böyle başıyor çünkü bu açık bir aşağılamadır.
Benzeri bir üslubu karşı taraf kullansa Allaha inananlar problemli insanlardır dese vay efendim dinimize saldırılıyor diye linç başlıyor.
Bu mesajın için ben teşekkür ederim.
Konuya yazanların çoğu islam düşmanları sepetlendi diye algılamışlar.
Oysa bu konudaki banlananlar dine ya da cemaatlere laf söyledikleri için banlanmadı.
Bu konuda banlananlar foruma ve forum yönetimine ağır ve haksız ithamlarda bulundukları için banlandılar.
Bu topraklarda çoğunluğu müslüman bir halk Atatürk'ün kurduğu laik demokratik özgür bir ülkede yaşıyor.
Müslümanlar bireysel özgürlüklere, laikliğe ve demokrasiye saygı duydukları sürece,
inanmayanlar da bu ülkenin birliğine, bayrağına, devletine, dinine saygı duydukları sürece hiç bir sorun yaşamadan forumda da ülkede de yaşamaya devam ederiz.
Tüm yazdıklarınız doğru, altına imzamı atıyorum. Ban sebepleri tamamen bunlar.
inançlı ya da
inançsız diye kimse kimseyi banlayamaz! Böyle bir ayrımı yapan moderatörün üyeliğini kendi ellerimle 1 saniye düşünmeden silerim.
Atatürk'e
hakaret edeni banlamayan, bırakın hakareti
hakareti doğrudan etmese dahi ima etmeye çalışanları uzaklaştırmayan moderatörün üyeliğini tamamen silerim 1 saniye düşünmem..
Burada bize sürekli itham edilen iftiralardan ve ithamlardan sıkıldık artık..