* Şikayetçi olduğum üye: @plusproxy;
* Şikayetçi olma nedenim: Mağduriyet Edilmesi İade Yapılacak Denilip %50 Oranında İade yapılması
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vpn-proxy/341092...-ip-proxy.html
* Açıklama ve kanıtlarım: PlusProxy adlı üyeden (Ahmet Cüncü) Yıl başından itibaren 8 Aydır /26 ve /27 Türk Telekom IP Kiralaması yapmış bulunmaktayım. İlk başlar sunucu kapanmaları donmaları gibi birçok etken olmuştu mağduriyet yaşatılmıştı fakat şuanki son süreçte sunucuya erişimim tamamen kesilmesine rağmen kişi hiç bir şekilde tarafıma ulaşmadı whatsappa giriş sağlayıp çevrimiçi olmasına rağmen mesajlarımı görmezden geldi. Burada tarafımı ciddi anlamda mağduriyete uğratmıştır IP adreslerini aktif olarak müşterim kullanmakta ve ben bir bilgi alamayınca karşımda bir muhatap bulamayınca 4 saat bir süreçte iade talep ettim. Kendine bana tamam şeklinde dönüş sağladı. Hasta olduğunu mesajlara bakamadığını belirtti iade alıcağımız için 1-2 gün beklemede kaldık fakat kendisi iade süreci hakkında bir bilgi iletmedi 2nci gün iadeyi yapıcağını dile getirdi tutarı söyledim onaylıyarak fakat iade yaptığı zaman %50 tutarında iade sağladı.

Kişiye geçmişte Proxy satışı yapmıştık oynadığı oyunda yasaklandı çalışan proxy adresini iade almamamız gerekirken ricası üzerine %50 tutarını iade etmiştim fakat kendisinin şuanki yaptığı tavır geçmişte sizde bana %50 iade yapmıştınız şeklinde oldu.

Kişi Türk Telekomdan Metro hizmetiyle birlikte IP Kiralama hizmeti almış IP adresleri birçok oyunda yasaklanmıştır sözleşmeli aldığı için mağdur olmaması 8 aydır kullanmaktaydık bu şekilde bir tavır davranıp iadenin yarısını yapması yapılan iyi niyetimizi suistimal etmekten başka birşey değildir.

İade alınacak tutar 1165TL ( Kalan %50 582TL )

Kişiden İademin kalan %50 kısmını talep etmekteyim.

Gerekli kanıtlar aşağıdaki linkteki gibidir.

Resim 1
Resim 2
Resim 3
Resim 4
Resim 5