Yok zaten o tür siteler için söylemiyorum, gereksiz küçük ihlallerden dolayı birçok kişi red yiyor. Bu yöntem ile bunları aşmak mümkün. Mesela adsense sitenizi +18 içerikden dolayı engeller ama sitenizde binlerce içerik vardır ve google size o içeriği söylemez kendiniz elemeniz gerekir bu bir kelime olabilir veya herhangi bir açık fotoğraf. Google size bunu söylemez bu yüzden defalarca kez onaya gönderirsiniz ama siteniz onaylanmaz. Bu şekilde botlar yerine sitenizi insanlar kontrol edeceği için ve bbb ye şikayet ettiğiniz için google bu riski almayacaktır ve siteniz onaylanıcaktır. Bir kaç gün önce bu tür bir problem yaşayan websitemi günler içinde onaylattırdım. Ayın 22.de yazdığım appeal'a yanıt verdiler ertesi gün websitem onaylandı.
Google, ilgili web sitesinin politikalarına uymadığı gerekçesi ile red vermiştir. Bu gerekçeler arasında sitenin hit almaması, yönlendirme sağlaması, +18 içerik, hile, indirme, kopya içerik veya spam içerik vb -
Google AdSense Politikaları- şeklinde uzatılabilir. Bu unsurları barındırdığı halde yukarıda anlattığınız adımlarla onay nasıl olacak? Açıkçası ihtimal vermiyorum. Elbette, yukarıda saydığım unsurlar olmasına rağmen ilginç bir şekilde onay aldığımız siteler olurken bu unsurları taşımadığı halde onay alamadığımız sitelerde oldu. Bunlar kıstas değil ama anlattığınız adımlarla açıkçası ben ihtimal vermiyorum. Onay alınsa dahi kısa süre içerisinde ya sayfa bazlı reklam engellemesi ya da doğrudan reklam engellemesi alacaktır. AdSense içerisinde -legal yöntemlerde- organik hit olmadan onay çok zor.